La Fuente


La Fuente, oftewel Job Schmeltzer uit Eindhoven is een garantie voor een knallend feest. Met zijn unieke sound en originele stijl onderscheidt hij zichzelf fantastisch. Al 14 jaar treedt La Fuente op het hoogste niveau op. Zijn carrière bracht hem op de gaafste plekken in binnen- en buitenland. Het afgelopen jaar pushte hij zichtzelf tot de absolute limiet door meer dan 300 shows te spelen, in onder andere de US, Ibiza, Vietnam, Italië, Curaçao, Duitsland, Kazachstan en Engeland. Zijn muziekbiografie strekt zich inmiddels uit over bijna de gehele planeet.

Hij staat bekend om zijn unieke sound; soulful, energiek en opzwepend. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste trends in de muziekwereld en kan feilloos reageren op zijn publiek. Wat hem zo uniek maakt is dat hij een energieke stage performance heeft wat bijna niet is te evenaren. Hij is nooit bang om te experimenteren met nieuwe platen en mix stijlen en dat zorgt voor veel succes. La Fuente is een echte artiest, die altijd een fantastische vibe met zich mee het podium op neemt. Hij weet wel hoe hij een feest op touw moet zetten.

Zijn missie is iedere keer opnieuw ook simpel: zorgen dat er niemand meer stil staat en verwachtingen overtreffen. Hij wil altijd een blijvende indruk achterlaten. Het feest is misschien aan het einde van de avond over, maar de herinnering van het feest kan jaren bij je blijven. “Muziek moet je niet alleen horen, muziek moet je voelen” aldus La Fuente.

Als je op zoek bent naar een vette show waar je niet alleen naar luistert maar die je ook echt beleeft, dan ben je bij La Fuente aan het juiste adres. Als je nog niet overtuigd bent van zijn kunnen, luister dan naar zijn tracks. Die spreken voor zich.

[addtoany]

Algemene beoordeling:

4.7/5 - (10 stemmen)

Promo