050Agency.nl

Kraantje Pappie


Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje pappie werd in 1986 geboren in Groningen. Vanuit Groningen heeft hij zijn muzikale carriere opgebouwd. Hij is uitgegroeid tot een van de grootste rappers in de Nederlandse rapscene.

Hij bouwde aan zijn carrière en in 2012 werd zijn droom werkelijkheid; hij brak door met de hit “Waar is Kraan?”. In 2013 had hij de eer om, als onderdeel van het Nationaal Comité Inhuldiging het Koningslied te schrijven, wat op de eerste plek in de Single Top 100 terecht kwam.

Kraantje Pappie woont en werkt in zijn thuishaven Groningen en werkt hard om zich omhoog te werken in de muziekindustrie. Hij wil tot de absolute top van rappend Nederland behoren. Hij ging hard door met werken en er kwamen nog een aantal nieuwe albums en nieuwe singles uit, maar het niveau van zijn eerste hits werd niet meer geëvenaard. Tot hij in 2017 twee platen ging maken samen met Bizzey, “Traag” en “Ja!”, die uitgroeiden tot monster hits. Daarop volgde een nieuw album genaamd “DADDY” en een ode aan zijn thuishaven: “Lil Craney”, waarmee hij eindelijk zijn solonummer 1 hit mee had te pakken in de top40.

Met Kraantje Pappie haal je een goede, eerlijke en hardwerkende rapper in huis die al jaren meedraait in de top. Hij is de juiste artiest voor een feesttent, festival, lokaal evenement of concert. Boek hem dus direct uit voor een onvergetelijke ervaring!

Algemene beoordeling:

4.5/5 - (13 stemmen)

Promo