050Agency.nl

Juvanice


Juval Jurgens, beter bekend als Juvanice. Hij werd geboren op 9 augustus in Haarlem. Op 8-jarige leeftijd kreeg hij een drumstel, waarmee zijn muzikale carrière begonnen is. Na 5 jaar maakte hij een overstap van zijn drumstel naar een DJ-set. Juvanice is een veelzijdige DJ die bekend staat voor het mixen van verschillende muziekstijlen en het draaien van aanstekelijke hitjes. Hij creëert een onvergetelijke sfeer op de dansvloer.

In 2005 verhuisde Juval naar Amsterdam waar hij groeide in de Nederlandse DJ scene. Hij creëerde een groter platform toen hij zijn talenten liet zien in grotere zalen. Hij begon steeds meer te draaien in verschillende soorten clubs door heel Amsterdam.

Naast zijn werk als DJ is hij ook muziek beginnen te produceren. Hier laat hij zijn unieke sound horen die erg toegankelijk en dansbaar is. Met zijn enthousiasme en onmisbare stijl is hij een gewilde DJ in zijn generatie. Hij is een bron van vreugde en opwinding voor zijn fans over de hele wereld. Hij blijft je omver blazen met zijn stroom van hits en remixes.

Algemene beoordeling:

4.6/5 - (10 stemmen)