Josylvio


De meeste gestreamde artiest op Spotify van 2018 was niemand minder dan Josylvio. De Hella Cash Gang rapper werkte hard aan zijn carrière en scoorde grote hits met “Hey Meisje”, “Catch Up” en “Voorbij”. Zijn deelname aan Expeditie Robinson bleef ondanks zijn korte verblijf ook niet onopgemerkt.

Hoewel zijn snelle ontwikkeling van straatjongen naar popartiest snel ging, kwam het niet geheel als een verwacht traject. Josylvio bracht zijn jongere jaren door in ’t Gooi, maar hij voelde toch niet zo heel erg veel voor het rechte pad. Zijn tienerjaren bracht hij door op een school voor “moeilijk opvoedbare kinderen”, waar hij eigenlijk al zeker wist dat hij uiteindelijk iets met rappen wilde gaan doen.

Hij had al vrij vroeg een groeiende passie voor muziek die steeds meer in ontwikkeling kwam. Wat begon als een dolletje samen met een klasgenoot, heeft ze daarna samen naar de top gebracht. Zijn klasgenoot was namelijk huidige topproducer Esko. Ze waren eerst het contact verloren, maar toen ze elkaar weer tegenkwamen is er een prachtige samenwerking uit opgebloeid.

Nu, vele jaren later is Josylvio een veel besproken artiest in Nederland. Naast dat deze rapper is uitgegroeid tot een veelvoorkomende naam in de festivalwereld ging zijn derde studioalbum platina, verkocht hij de meeste albums in 2018, behaalde hij de meeste views op YouTube én was hij de meest gestreamde artiest uit Nederland.

Josylvio is een groot voorbeeld en is onmisbaar in de Nederlandse Hiphopwereld. Je hoeft je niet af te vragen of hij nog veel in petto heeft voor de toekomst, dat is wel zeker. Met meerdere nummer 1 hits, zijn albums en zijn dubbel platina onder de arm is hij een fantastische artiest om te boeken voor jouw event!

[addtoany]

Algemene beoordeling:

4.6/5 - (10 stemmen)

Promo