Joost van Bellen


Joost van Bellen kan je gerust een legende noemen. Een discodinosaurus met een trackrecord waar je u tegen zegt. Zijn carrière begon meer dan dertig jaar geleden en hij is nog steeds niet van plan om te stoppen. Forever Young is een term die vaak in de mond genomen wordt als het gaat om Joost van Bellen. Hij is duidelijk een bijzonder fenomeen. Hij heeft een grote liefde voor de nacht en heeft continu de drang om zich te blijven verbeteren en vernieuwen.

De afgelopen jaren leverde deze discodino geweldige optredens aan festivals zoals onder andere Lowlands, Milkshake, Pinkpop, Solar, Best Kept Secret en The Great Wide Open. Naast dat Joost al jaren festivals op zijn kop weet te zetten is hij ook te vinden in maandelijkse uitverkochte clubavonden in de Melkweg. Iedere keer opnieuw weet Joost de juiste snaren te raken met verassende en vernieuwende platenkeuzes.

Zijn muzikale smaak is breed en interessant. De dj-sets van Joost zijn en blijven vooruitstrevend. Omdat zijn persoonlijkheid feestelijk en krachtig is, is dat bij zijn shows direct te voelen. Hij is een absolute aanrader om te boeken op je evenement. Met Joost zal je absoluut een knalfuif beleven.

[addtoany]

Algemene beoordeling:

4.6/5 - (11 stemmen)

Promo