John de Bever


John de Bever is een rasechte artiest die een grote passie heeft voor zingen. Hoewel hij enorm gelukkig wordt van zingen, heeft hij niet altijd zijn hart daarin gestort. Toen John nog maar 16 was besloot hij alles te geven voor zijn voetbalcarrière. Zo gezegd, zo gedaan. John groeide uit tot een geweldige zaalvoetballer. In 1997 werd hij uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de wereld’ in Brazilië. John speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, FC Den Bosch en FC Dordrecht.

Na zijn voetbalcarrière begon zijn liefde voor muziek steeds meer te prikkelen. Hij kan het niet laten om weer te beginnen in de muziekwereld. Niet veel later nam John een aantal cassettes en singles op. Met verschillende hits zoals ‘Wanneer’, ‘Daar sta je dan’ en ‘Nooit meer alleen’ bereikt hij al snel een groot publiek. Zijn prachtige stem samen met de gevoeligheid die hij in zijn nummers weet te brengen bemachtigd hij al snel een grote fanbase. In de jaren die daarop volgenden bracht John verschillende albums en singles uit.

Het bekende nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is inmiddels al meer dan 22 miljoen keer bekeken, en is in 2015 zelfs genomineerd voor een Buma NL award in de categorie Beste Single 2015.

John de Bever is een unieke artiest met een heel eigen stemgeluid. Het is zeker dat deze artiest weet wat hij doet en iedereen op jouw feest een onvergetelijk leuke avond kan bezorgen!

Promo