Joe Sigan

Joe Sigan, ook wel bekend als Wicked Ways, is een jong talent met een mooie lijst optredens achter zijn naam. Zo stond hij al eens te draaien op Kingsland, Exclusive Vibes. Ook ging hij naar Gerlos Oostenrijk om wekenlang de Cin Cin op zijn kop te zetten, dit is natuurlijk voor zijn carrière een enorm leerpunt geweest wat hij nu meeneemt naar al zijn andere optredens.

FeestDJ boeken

Dus aan draai ervaring en publiek kennis geen gebrek. Buiten dit is hij natuurlijk in veel clubs te vinden zoals de Shooters Groningen als vast gezicht, Ocean41, Mambo Beach Club & Club Kiwi. Zo is hij in het Groningse nachtleven niet meer weg te denken.

Ook op gebied van producties gaat het Joe Sigan goed af. Zo maakte hij een remix van “Caza & Famke Louise – Slide”, die op SlamFM gedraaid werd door Freddy Moreira, dit is natuurlijk niet zo maar een naam. Houd hem goed in de gaten qua producties want er komen nog heel veel ijzer sterke platen aan die je live wil horen en zeker ook onderweg naar je werk wil luisteren. Samen met zijn eigen producties, edits en zijn allround benadering van DJ sets, is Joe Sigan een geschikte boeking voor ieder type feest!

Vragen? Ik sta voor je klaar!