050Agency.nl

Jannes


Jannes, geboren op 26 juni 1973 in Emmen en ontwikkelde al op jonge leeftijd een liefde voor het Nederlandse muziek. Deze passie groeide uit tot een glansrijke zangcarrière. Ondertussen is Jannes één van de bekendste Nederlandstalige artiesten die ons land rijk is, door zijn unieke stemgeluid en zijn met gevoel gekozen nummers weet Jannes reeds jaren de harten van zijn immens grote fan-base te raken en heeft hij zijn stempel meer als weten te drukken op de Nederlandse muziekindustrie.

Zijn bijnaam, “Koning der Piraten”, is een eerbetoon aan zijn opkomst in de muziekscène en de cruciale rol die etherpiraten speelden bij zijn carrière. Dankzij hard werken heeft Jannes een indrukwekkend cv opgebouwd, met 16 gouden- en platina platen, concerten in Ahoy en Gelredome, en een grote waardering van zijn fans.

Met hits als “Adio Amore Adio”, “Zwevend naar ’t Geluk”, “Een Beetje Meer”, “Eleonora”, “Ga Maar Weg”, “Laat me vrij”, en “Mijn naam is Jannes”, blijft hij de hitlijsten domineren. Jannes blijft trouw aan zijn publiek en waardeert zijn fans enorm, zoals hij zelf zegt: “Hoe geef je terug wat je al jaren van je fans hebt mogen ervaren”.

Met zijn passie voor muziek en zijn doorzettingsvermogen is Jannes nog steeds een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Zijn doel is om nog jaren lang de “Koning Der Piraten” te blijven.

Algemene beoordeling:

Promo