Hato


Bij HATO weet je één ding zeker: er wordt gedanst, gesprongen en gezongen. Je hoeft niet raar op te kijken als je shirt het einde van de avond niet haalt. Zijn stijl valt onder de eclectische noemer, maar hier binnen laat HATO zeker wel zijn roots terugkomen; iedereen mag weten hoe trots hij is op Curaçao. Hij past zich altijd aan op zijn publiek en weet zo precies op de juiste knoppen te drukken.

Met zijn energieke sfeer die enorm aanstekelijk is en een gezonde portie onverstand zorgt deze man er gemakkelijk voor dat iedere zaal helemaal uit zijn dak gaat. In april 2014 bezocht HATO zijn eerste workshop om te leren draaien. Hij was direct verkocht en had een week later al zijn allereerste gig. Vanaf dat moment ging het snel voor HATO. Hij positioneerde zichzelf bij clubs als Air, Jimmy Woo, Paradiso, Rex en Melkweg. Naast de clubs die hij snel wist te veroveren heeft hij ook al een aantal strandfeestjes in Bloemendaal een beetje heter gemaakt dan ze al waren.

Niet alleen weet HATO zich goed raad achter de knoppen, ook is zijn eigen muziek een groot succes. Zo heeft hij al met meerdere producties meer dan 40.000 plays bereikt.

“Totale Aperij” is hoe hij zelf zijn manier van gek doen noemt. Het bracht hem al naar feesten als Latin Village, Vunzige Deuntjes en Mysteryland. Langer twijfelen of je hem wilt boeken is eigenlijk echt niet nodig; gewoon doen!

[addtoany]

Algemene beoordeling:

5/5 - (4 stemmen)

Promo