Gregor Salto


Gregor Salto is al lang bekend in de Nederlandse clubscene. Deze Nederlandse DJ, die een eclectische combinatie van soul, Latin-jazz en House draait, begon zijn carrière al in 1994. In dat jaar bracht hij zijn allereerste nummers uit op het Amsterdamse label Outland Records. Sindsdien is hij uitgegroeid tot één van Nederlands’ meest geboekte Dj’s.

Tracks als “Mas Que Nada”, “Paris Luanda” en “Damelo” werden overal opgemerkt en zorgden ervoor dat hij de hele wereld rond mocht toeren als DJ. Dat was echter nog niet genoeg voor Gregor, hij is een harde werker en bleef doorgaan. Hij wilde niet alleen de wereld rondtoeren, hij wilde nog meer hele vette dingen bereiken.

Hij is niet bang om zijn horizon te verbreden. Zo verbreedde hij ook zijn muziekkeuze, om nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan. Gregor Salto is absoluut een veelzijdige artiest die vol zit met verassingen. Hij heeft al met veel verschillende artiesten de handen ineengeslagen. Hij maakte remixes voor Rihanna, Rita Ora, George Michael en Pitbull. Zijn track met Pitbull ‘Echa Pa’lla’ werd zelfs genomineerd voor een Grammy Award in de categorie ‘Best Urban Song’.

Ook in Nederland is Gregor een veelbesproken artiest. Hij heeft met de meeste grote Dj’s uit Nederland tracks uitgebracht. Hij behoort tot een van de meest gevraagde Dj’s en producers van Nederland.

Promo