Famke Louise


Famke Louise, oftewel Famke Louise Meijer is één van de meest uitgesproken en populaire Nederlandse personalities. Toen Famke zestien was begon ze al met vloggen op YouTube. Hiermee verkreeg ze al snel een grote groep volgers. Een jaar later startte ze met haar modellen carrière en konden haar fans haar ook volgen via het programma ‘Models in Paris’ wat te zien was op RTL 5.

Famke is een eigenzinnig en waanzinnig ambitieuze vrouw. Ze vervolgde haar carrière al snel door ook te beginnen in de muziekindustrie. Toen ze haar eerste single ‘Op me Monnie’ publiceerde werd deze binnen 24 uur maar liefst meer dan 1 miljoen keer bekeken. De toon was goed gezet en sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits binnengesleept. Famke Louise is definitief niet meer weg te denken uit de mediawereld.

Famke Louise is zo populair geworden omdat ze zichzelf durft te zijn, te gekke muziek maakt en strijdt voor gelijkwaardigheid tussen mensen en culturen. Ze vindt dit een belangrijke boodschap en wil deze graag overbrengen naar haar fans. Daarnaast heeft ze al verschillende awards weten te bemachtigen zoals ‘Beste muziek YouTuber’ en ‘Beste muziekvideo’ voor haar videoclip van het nummer Slide. Ze brak samen met Ronnie Flex zelfs het Nederlandse Spotify record met meer dan 650.000 downloads binnen 24 uur voor het nummer ‘Fan’.

Famke wordt door de een geliefd en de ander kan haar niet uitstaan. Er is een groep die haar platen helemaal niks vinden, terwijl een ander deel gefascineerd lijkt door de jonge zangeres. Het is je ding, of juist helemaal niet, maar ze is hoe dan ook een geweldige artiest die weet wat ze wil.

Promo