050Agency.nl

Erick E


Erick Eerdhuizen begon zijn loopbaan in club Prinsenhof in Zaandam als hiphop DJ. In 1989 werd hij Nederlands kampioen in scratchen en niet veel later stapte hij over op housemuziek. 5 jaar daarna leverde dat hem een residency op in de befaamde RoXY in Amsterdam, wat hem grote bekendheid opleverde in Nederland.

Erick E behoort tegenwoordig tot de absolute top van de Nederlandse house dj’s. Erick blijft een grote trekpleister voor clubs, festivals en strandfeesten. Hard werken, veel toewijding, en een oor voor een lekker deuntje hebben hem geleid tot het succes wat hij vandaag de dag nog steeds heeft. Zijn geluid is vrijwel direct te herkennen: ritmische muziek, pulserende baslijnen en knallende drums. Het is zeker dat Erick het feest in leven houdt tot de lichten weer aan gaan.

Erick E is mede bekend als duo met ROOG, waarmee hij samen Housequake vormt. Ook is hij medeorganisator van Sneakerz, wat hij samen met Fedde Le Grand doet. Hoewel Erick E al heel wat jaartjes meedraait, is hij met zijn draai skills altijd nog on point. Als je op zoek bent naar een dj met veel ervaring en een goed gevoel voor muziek, dan is Erick E de perfecte dj voor jou.

Algemene beoordeling:

4.5/5 - (11 stemmen)

Promo