Emma Heesters


Deze singer-songwriter startte in 2018 met haar YouTube kanaal waarop ze covers maakt van bekende nummers. Dankzij covers voor Ariana Grande, DJ Snake en Meghan Trainor stegen haar views en volgers tot over de 5 miljoen. Sindsdien groeit haar YouTube en haar carrière steeds meer.

Door haar succes tekende ze haar eerste contract bij Universal’s Republic Records in New York en ook mocht ze in de studio samenwerken met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Emma heesters was in 2019 uitgenodigd voor ‘Beste zangers’. Eind 2019 scoorde ze een top hit met Rolf Sanchez, die platina ging. Begin 2020 stond Emma Heesters wederom hoog in de hitlijsten door haar samenwerking met Kriss Kross Amsterdam en wist ze een MTV Best Dutch Act award te verkrijgen. Emma was afgelopen periode uitgenodigd voor de Streamers en is nog steeds wereldwijd aan het groeien.

Met haar zuivere stem, is het een echte leuke act voor uw gelegenheid!

Promo