Egbert van der Gugten


Egbert van der Gugten, beter bekend als simpelweg Egbert, is een architect van geluid en structuur. De muziek die uit zijn studio komt is zorgvuldig en doordacht, met een beetje natuurlijke flair. Zijn eerste ervaringen met het produceren van muziek vonden, niet geheel verassend, al voor zijn tiende levensjaar plaats. Op 20-jarige leeftijd was het Secret Cinema die hem uit zijn slaapkamerstudio trok en zijn carrière echt in de schijnwerpers zette.

In de jaren die daarop volgde kwam hij met EP’s op Cocoon, het label van Sven Vath, Noir Music, Drumcode en vele anderen. De underground techno scene kon niet langer om hem heen en dat bracht hem naar optredens bij bijvoorbeeld Time Warp, Awakenings Festival, Amnesia Ibiza, Loveland, Fabric en Womb. Egbert was dus al snel uitgegroeid tot een internationale bekendheid.

Nu, bijna 10 jaar later staat van der Gugten aan de top van zijn scene. Van het sluiten van de mainstage tot het opzwepen van de menigte aan het begin van een festival, Egbert weet precies hoe hij het publiek in de juiste sfeer krijgt. Zijn aanstekelijke ritmes in combinatie met de positieve sfeer die hij creëert zorgt voor de geweldige indruk die hij achter laat na een show.

Het is wel duidelijk dat Egbert zich wel raad weet met de draaiplaten. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek goed moet entertainen. Ben jij toe aan een feestje met veel techno en veel sfeer? Boek Egbert dan voor jou techno-feest of technofestival!

Promo