Eelke Kleijn


Eelke Kleijn is een uniek en zeldzaam talent. Zijn muzikale werk bestaat uit film soundtracks, originals en remixen en hij speelt ook nog eens fantastische live-sets. Hij is niet alleen een elektronische producer, maar een moderne componist. Eelke heeft zo veel potentie, dat het geen grenzen lijkt te hebben.

Fans en aanhangers van Eelke zijn van hem gaan houden door zijn sympathieke aard, aanhankelijke sound, unieke producties en dynamische dj-sets. Overigens zijn niet alleen fans van hem gaan houden. Ook andere artiesten uit de scene werden geraakt door zijn muziek. Zijn nummers worden herhaaldelijk gedropt in clubs en op festivals over de hele wereld.

Op twee albums en een rits aan remixen, met als hoogtepunt de remix die hij heeft gemaakt voor John Legend, is goed te horen waarom Kleijn zo uitblinkt. Zo werd bijvoorbeeld zijn single “Celebrate Life” door BBC-radio 1 gekozen als “Essential New Tune” en stond “Ein tag am strand” op nummer 9 in de top40 in Nederland. Dit was nog niet alles want zijn carrière is en blijft in constante versnelling naar de top.

Eelke heeft inmiddels al meerdere grote dingen bereikt. Hij bracht voor The Hunger Games een bootleg uit voor het nummer ‘The Hanging Tree’. Jennifer Lawrence was hiervoor de hoofdrolspeelster. Zijn steeds meer groeiende profiel heeft hem nog meer kansen geboden. Hij mixte onder andere met Way Out West, Hybrid, Miss Nine en Sander Kleinenberg.

Als kers op de taart was Eelke ook nog samen met Olivier Weiter, Miss Melera en Arjuna Schiks lang te horen op Slam FM. Kortom, haal je met deze Dj een grote dosis kennis naar je evenement. Het is wel zeker dat je met Eelke Kleijn een herinnering zal maken die je nooit meer zult vergeten. Boek hem direct voor jouw evenement en maak er een onvergetelijke avond van!

Algemene beoordeling:

5/5 - (1 stemmen)

Promo