050Agency.nl

Dokter Vinyl


De naam Dokter Vinyl zegt het al; Deze artiest is nog van de oude stempel. Hij is gek van Vinylen platen en zijn liefde hiervoor is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Deze DJ draait zoals hij het liefst doet, met ouderwets vinyl. Hij onderscheidt zich hiermee van alle hedendaagse Dj’s. Dokter Vinyl heeft al lang een bestaande liefde voor vinylen platen en hij weet zeker dat veel mensen deze liefde met hem delen. Hij vindt het fantastisch om op deze manier mensen een beetje terug te kunnen brengen naar vroeger.

DJ met vinyl

Heb je wel eens dat je denkt ‘het zou leuk zijn als de dj nu dit nummer zou draaien’? Met Dokter Vinyl zal je dit niet denken want zelfs de muziekkeuze kan je zelf bepalen!  Struinend door de platenbakken op zoek naar je favoriete plaat, die je vervolgens heel hard mee kunt zingen. Die ene plaat van vroeger, waar je helemaal gek van was; kan je nu terug horen. En ook nog op echt vinyl! Overhandig de plaat aan Dokter Vinyl en hij draait deze plaat speciaal voor jou.  Dokter Vinyl staat voor herkenbaarheid, plezier en authenticiteit. Samen met Dokter Vinyl kan je terug in de tijd en alle herinneringen van toen opnieuw beleven.

Vinyl DJ boeken

De muziekcollectie van Dokter Vinyl enorm uitgebreid. Er is altijd een grote voorraad platen aanwezig waaruit te kiezen valt. Van 80’s, 90’s, 00’s, 10’s naar variaties van Pop, Rock, Disco, Dance, Urban, Feest, Nederlandstalig, Top 40, Zomer Hits, Foute Hits en B-Kantjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Er is voor iedere muziekliefhebber dus wel wat herkenbaars in de platenbakken te vinden.

Dokter Vinyl is exclusief te boeken via 050 Agency en ideaal als artiest voor uw 80’s, 90’s, 00’s – feest, bruiloft, borrel of bedrijfsfeest.

Promo