Dokter Vinyl

Struinend door de platenbakken op zoek naar je favoriete nummer. Je herkent de hoes nog van vroeger en wat lijkt het je gaaf om die plaat nog eens terug te horen. Je geeft de hoes aan de DJ en die draait hem voor je. De herinneringen komen weer allemaal terug van die tijd. Herkenbaarheid, plezier en authenticiteit; dat is waar Dokter Vinyl voor staat!

 

Dokter Vinyl is een DJ van de oude stempel die, zoals zijn naam al verklapt, nog draait met ouderwets vinyl (Resident DJ Discotheek The Palace Groningen van 1999 tot 2010).  Maar Dokter Vinyl is meer dan dat alleen, want jij bepaalt mee wat hij draait door jouw favoriete plaat uit de platenbakken te zoeken. Zijn muziekcollectie is zeer breed, van 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, Pop, Rock, Disco, Dance, Urban, Feest, Nederlandstalig, Top 40, Zomer Hits tot Foute Hits en B-Kantjes. Er is voor iedere muziekliefhebber wat herkenbaars te vinden!

 

Dokter Vinyl is exclusief te boeken via 050 Agency en ideaal voor uw 80’s, 90’s, 00’s feest, bruiloft, borrel of bedrijfsfeest.

Direct boeken?

    Waar en wanneer?
    Persoonlijke gegevens
    Promo