050Agency.nl

Dj huren Tilburg

“Hèdde gij binnekôrt un schôn fisje op de planning staan?” Dan ben je bij 050 Agency aan het juiste adres. Een echte Tilburger weet wel hoe hij een gezellig ‘fisje’ moet bouwen. Zoals Guus Meeuwis ook al jaren zingt, ‘het is een nacht, die je normaal alleen in films ziet’. Een dj huren in Tilburg is met 050 Agency helemaal niet moeilijk en zo gepiept. We hebben dj’s door heel Nederland en dus ook in Tilburg. De dj’s nemen de Brabantse gezelligheid met zich mee en zijn niet vies van een lekkere meezinger, een lange avond en een pilske. Ze weten de juiste nummers voor ieder moment te draaien en maken van jouw feest een superfeest! Ze weten exact wanneer het volume lekker omhoog kan of wanneer het tijd is voor een wat langzamer nummer. Kortom, heb je binnenkort een feestje of andere gelegenheid en wil je rond Tilburg een dj huren? Wacht dan niet langer en bel ons, wij kunnen zeker iets voor jou betekenen!

Dj gezocht in Tilburg

Wordt er een dj gezocht in Tilburg, maar is de juiste match nog niet gevonden? Zoek niet langer, maar neem contact met ons op! Een DJ huren was nog nooit zo makkelijk! Ieder feestje is anders en vraagt om een andere invulling, zoals een verjaardagsfeest, examenfeest of bruiloft. Jouw ‘fistje’ wordt er met onze dj eentje om nooit meer te vergeten. Jij regelt een goed gezelschap, wij regelen de muziek! Onze plaatjeskenners weten perfect in te spelen op de wensen van het gezelschap en kunnen precies aanvoelen wat er op een bepaald moment nodig is. Misschien is er behoefte aan een lekkere meezinger of een uptempo nummer. De dj zorgt ervoor dat iedereen op het feestje het naar de zin heeft en naar de dansvloer zal worden gelokt. Ze kunnen zelf een mooie playlist samenstellen, maar jij mag natuurlijk altijd jouw wensen doorgeven. Hier zullen de dj’s dan uiteraard rekening mee houden. Ook is er altijd ruimte voor een toespraak of een ander bijzonder momentje. Het is jouw feest, dus de dj draait ook met jou mee. DJ boeken Tilburg kan heel snel en makkelijk met 050 Agency!

Disckjockey huren

Zoals gezegd is een disckjockey huren nog nooit zo makkelijk geweest met de dj’s van 050 Agency. Een feestje organiseren is een heleboel geregel en kan flink in de papieren lopen. Een lekker hapje en drankje, de ruimte, eventuele aankleding en goede muziek met alle apparatuur erbij. Onze dj’s hebben niet alleen kennis van de muziek van nu, maar kunnen ook oudere muziek ophalen en inzetten op jouw feestje! Ook voor een themafeest, bruiloft of speciale momenten draaien zij hun hand niet om. Met al hun ervaringen en kennis weten ze op ieder moment van het feestje een passend nummer af te spelen. Een bruiloft kan bijvoorbeeld best lastig in te richten zijn met de juiste muziek; er zijn ouders van het echtpaar, maar ook kinderen of jongeren. Maar geen paniek; onze dj’s kunnen echt iedereen vermaken op het feest! Van het opwarmen van de mensen aan he begin van de avond tot het vermaken van de echte feestbeesten tot in de late uurtjes; onze dj’s kunnen alles aan. Zoek je voor jouw bruiloft een DJ in Tilburg? Neem dan snel contact met ons op.

Nog vragen over het boeken van een dj?

Heb je geen kennis van muziek of de juiste apparatuur voor een dj? Geen paniek! Wij verzorgen alles van A tot Z, inclusief fantastische dj of bruiloft dj! Wij kunnen ook begrijpen dat je nog wat zaken wilt overleggen of naar bijvoorbeeld bepaalde mogelijkheden zou willen vragen. Of misschien wil je gewoon nog wat meer informatie over het een of ander. Neem vrijblijvend contact op met ons en we helpen je graag verder. Stuur bijvoorbeeld een app, mail of bel ons en je kunt van ons een snelle reactie verwachten. Wij wachten ook niet graag, dus we helpen jou ook zo snel mogelijk. Samen kunnen we wat zaken overleggen en kunnen we een boeking bespreken. Zijn er wensen waar de dj rekening mee dient te houden of heb je nog andere leuke ideeën, zoals een muziekbingo? Maak je gedachten en ideeën kenbaar en dan kunnen we er samen een topfeest van maken! Is alles duidelijk en ben je enthousiast geworden? Boek direct via de website en dan zien we je graag binnenkort voor een gezellig feest!

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET