050Agency.nl

Dj huren Nijmegen

Ben jij bezig om een feest te plannen en wil je daarom een dj huren in Nijmegen? Natuurlijk wil je daarvoor iemand die weet hoe hij de stemming erin weet te brengen en te houden. Daarbij moet hij ook genoeg kennis en ervaring hebben om in te spelen op de stijl en de flow van het feest en alle leuke plaatjes draaien. Van gouwe ouwe hits tot de nieuwste topnummers, het hoort er allemaal bij. In Nijmegen een dj huren doe je snel en voordelig bij 050 Agency. Wij werken vanuit Groningen en geven dj shows door heel Nederland. Nijmegen is, net als Groningen, een studentenstad bij uitstek. Vette studentenfeestjes, met of zonder thema, zijn voor ons dus geen probleem. Maar ook voor je andere evenementen, zoals bruiloft of bedrijfsfeest, kun je bij ons terecht. Elke soort dj, grote en kleine namen, shows en diverse extra’s; wij halen alles uit de kast om er een onvergetelijke avond van te maken!

Dj gezocht Nijmegen

Nijmegen, Marikenstad, is de oudste stad van ons land, de stad van de Romeinen. Vandaag de dag is het de stad van de Vierdaagse, Zomerfeesten, introductiefeesten en andere feesten. Het is er gewoon altijd feest! Heb jij een dj gezocht in Nijmegen en ben je op zoek naar die éne dj die jouw avond helemaal te gek maakt? Bij 050 Agency vind je wat je zoekt. Mocht je bijzondere wensen voor je feest hebben, dan kijken wij altijd of we dat mogelijk kunnen maken. Dus vertel ons wat je graag zou willen en wij gaan er helemaal voor en maken een uniek dj plan voor je. Daarbij houden we rekening met je budget en de plaats waar het feest gegeven gaat worden.  We stellen een planning op voor de middag of avond en aan de hand daarvan bieden we je een offerte aan. Die planning kan uiteraard altijd bijgeschaafd worden, want wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Dj voor personeelsfeest, bruiloft of verjaardag

Zoals we al zeiden worden er in Nijmegen uiteraard meer soorten feesten gegeven dan alleen studentenfeesten. Je vindt voor elke gelegenheid een goede dj via 050 Agency. Denk aan personeelsfeesten, bruiloften, jubilea of verjaardagen. Wij weten als geen ander dat elk soort feest een ander soort muziek vereist. De dj speelt daar uiteraard perfect op in. Soms moet het echt knallen en soms moet er een romantisch of rustig muziekje op de achtergrond. Ook het moment op het feest zelf kan verschillen. Onze dj’s weten precies hoe ze met de flow van het feest mee moeten gaan en zorgen dat er geen stille momenten vallen. Loopt het feest een beetje vast? Dan krijgt de dj de stemming er snel weer in en staat iedereen zo weer op de dansvloer!

Boek direct je dj voor je bedrijfsfeest

Wil jij binnenkort een dj boeken in Nijmegen? Wacht dan niet langer en boek direct! Je kunt uiteraard ook altijd meer informatie of advies vragen. Neem vrijblijvend contact op met ons en stuur een app, mail of bel dan zorgen wij voor een snelle reactie en daarbij denken wij met je mee. Geef daarbij even aan of je muziek wil voor een studentenfeest, een dj voor je bedrijfsfeest of op zoek bent naar bruiloft dj in Nijmegen. Samen kijken we naar wat de wensen/eisen zijn, wat voor soort muziek je graag wil draaien, hoe je show eruit moet zien, voor hoeveel gasten het is en in welke ruimte het feest zal worden gegeven. Wij zullen je, als je dat wil, ook nog adviezen en tips geven om te zorgen dat we met een perfect plan kunnen komen. Zo zorgen we er samen met jou voor dat jouw feest een fantastisch succes wordt!

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET