050Agency.nl

Dj huren Leeuwarden

Er is altijd wel een reden voor een feestje, toch? Tegenwoordig wordt alles wel gevierd; een verjaardag, een jubileum, het huwelijksfeest, housewarmingsfeestjes, examenfeestjes, een ‘gender reveal party’ of een carnavalsfeest. Kortom; er is altijd wel een reden voor een feestje! En wat mag er nou nooit ontbreken op een feestje? Juist! De muziek! Met de juiste muziek til jij jouw feestje naar een hoger niveau. Kun je dit zelf niet regelen omdat je bijvoorbeeld niet de juiste apparatuur en kennis hebt of wil je niet voortdurend met de muziek bezig zijn tijdens het feest? Laat ons je dan helpen! Bij 050 Agency kun je probleemloos een dj huren in Leeuwarden; want ook daar zijn ze niet vies van een feestje. Onze dj’s hebben de juiste kwaliteiten om jouw feestje te kunnen voorzien van de perfecte muziek. In Leeuwarden een dj huren wordt met ons een fluitje van een cent. Wij vertellen je graag waarom onze dj’s perfect zijn voor jouw feestje!

Dj gezocht Leeuwarden

Een dj gezocht in Leeuwarden? Waarom zou je nog verder zoeken als wij je kunnen helpen? 050 Agency werkt met dj’s door heel Nederland, waardoor er altijd wel een dj bij jou in de buurt is. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden en scheelt het jou een hoop gedoe. Wij nemen je graag alle werk uit handen en regelen alles omtrent de muziek; van de juiste apparatuur tot de perfecte muzieklijst. Onze dj’s zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en weten de juiste muziek op het juiste moment te draaien. Ieder feestje is weer anders en vraagt om een andere opbouw. Een bruiloft begint wat langzamer en knalt daarna het dak eraf, terwijl een carnavalsfeestje juist meteen van start kan. Ook voor een bruiloft DJ Leeuwarden kun je dus bij ons terecht! Soms vragen sommige momenten op een feestje om een ander geluidsniveau of soort nummer. Ook hier weten onze dj’s wel raad mee! Zij weten als geen ander wanneer de volumeknop lekker omhoog of juist even naar beneden kan.

Discjockey gezocht

Een discjockey gezocht voor jouw feestje binnenkort? Een DJ boeken Leeuwarden kan bij 050 Agency! Al onze dj’s zitten bomvol kennis en ervaring en zijn in staat om geheel zelfstandig de muziek tijdens het feest te regelen. Tuurlijk kan er altijd iets misgaan, maar wij verzekeren je dat jij hier niks van zal merken. Ondanks alle zelfstandigheid staan onze dj’s altijd open voor suggesties of andere inbreng vanuit jou als organisator. Wil je bijvoorbeeld graag een openings- of dankwoord voeren aan je gasten, een speciaal nummer aanvragen of ruimte maken voor een andere live-act? Het kan allemaal! Bij ons kun je ook terecht voor zangers of andere artiesten en we denken daarbij graag met je mee. En dat allemaal ook nog eens tegen de beste prijs van Nederland. Want waarom zou je te veel betalen? Een feestje kan al behoorlijk duur zijn en wij vinden het zonde als er dan bezuinigd zou worden op de muziek. Ook met een wat kleiner budget kun je bij ons een leuke DJ huren.

Nog vragen over het boeken van en dj?

We kunnen het ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt of suggesties aan ons zou willen voorstellen voordat je definitief een dj bij ons boekt. Daarom kun je met al je vragen bij ons terecht en wij helpen je heel graag. Wacht niet langer maar neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur een app, mail of bel ons met je vraag of idee. Wij denken graag met je mee en voor ons kan het niet gek genoeg zijn! Misschien twijfel je of wij iets voor je kunnen doen met jouw budget of twijfel je of de locatie geschikt is voor de apparatuur. Hier hoef je je niet voor te schamen en zijn juist belangrijke zaken om op voorhand te weten. Je mag van ons een snelle reactie verwachten, dus ook last minute kan er nog het een en ander geregeld worden. Wanneer je geen vragen meer hebt, alles duidelijk is én je nog steeds enthousiast bent hoef je nóg maar een paar dingen te doen; boek direct via de website of bel ons en laat ons verder al het werk doen. Geniet van de voorpret en tot op het feestje!

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET