050Agency.nl

DJ boeken Nijmegen

Nijmegen staat bekend als de oudste stad van Nederland. Maar dat betekent niet dat het een saaie plek is! Integendeel, je vindt hier allerlei leuke kroegen, heerlijke restaurants en vriendelijke mensen. Het is ook buiten de Nijmeegse Vierdaagse een bruisende stad met veel jonge mensen, studenten en feestgangers. Nijmegen heeft een bepaalde charme, waardoor het voor veel mensen een mooie plek is om een evenement te organiseren. Maar bij een goed geregeld evenement, hoort vanzelfsprekend ook goede muziek waar de hele zaal op los kan gaan. Daarom is het een must om in Nijmegen een DJ te boeken. Ken jij echter geen goede DJ? Of wil jij je liever focussen op andere aspecten van jouw festiviteit? Kies dan voor 050 Agency. Wij staan bekend als een specialist wat betreft goede DJ’s. Talloze personen zijn je immers voor geweest, en hebben mede door onze DJ’s de tijd van hun leven gehad! In Nijmegen een DJ boeken is nog nooit zo makkelijk geweest.

DJ gezocht Nijmegen

Wordt er door iemand in jouw vriendenkring druk naar een DJ gezocht in Nijmegen? Of ben jij zelf op zoek naar een bepaalde soort DJ? In beide gevallen  is 050 Agency de perfecte manier om dit probleem op te lossen! Wacht daarom niet langer met een DJ huren in Nijmegen en maak gebruik van onze service. Daarbij maakt het niet uit of je een specifieke muzieksmaak hebt. In ons portfolio is er namelijk een DJ voor elk thema. Willen jouw gasten uit hun dak kunnen gaan met wat hardstyle? Met één van onze DJ’s zal iedereen heerlijk kunnen hakken. Heeft het evenement juist een wat rustiger sfeertje nodig? Ook dan kunnen onze DJ’s met wat lounge muziek of jazz de juiste atmosfeer creëren. Daarnaast maakt het budget niet uit. Met een van onze exclusieve DJ’s heb je namelijk de mogelijkheid tot een voordelige, maar muzikaal nog steeds uitstekende optie voor een draaimeester tijdens jouw festiviteit.

DJ voor studenten thema feest

Weet je wat misschien het grootste voordeel is van de DJ’s in Nijmegen die je via 050 Agency kunt boeken? Ze zijn heerlijk veelzijdig! Daardoor kun je ze op allerlei soorten evenementen laten draaien. Ga je een studenten thema feest organiseren? Onze DJ’s weten precies met welke liedjes ze iedereen op kunnen vrolijken! Bij een feestje met de jaren negentig als thema zullen ze daardoor de hitjes van Britney Spears en Backstreet boys draaien waarbij iedereen mee zal zingen. Maar ook bij andere soorten feestjes weten onze DJ’s precies hoe ze een menigte kunnen vermaken. Ga je bijvoorbeeld trouwen? Dan is een bruiloft DJ in Nijmegen ook bij ons te regelen. Onze DJ’s weten hoe ze een onvergetelijke dag als deze nog emotionelere kunnen maken. Ook als je een meer exclusief feestje wilt hebben, ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze bekende DJ’s zullen de aanwezigen nog lang napraten over de heerlijke muziek wat op de dag zelf werd gedraaid! Boek nu grote namen via 050 Agency om dit voor elkaar te krijgen.

Boek direct je DJ voor je bedrijfsfeest!

We hebben het tot nu toe voornamelijk gehad over het feit dat onze DJ’s uitstekend draaien bij familie evenementen of informele feestjes. Maar dat is niet onze enige specialiteit! Heb jij personeel dat zich de afgelopen tijd helemaal uit de naad heeft gewerkt? Dan wordt het tijd om ze te belonen met een te gek bedrijfsfeest! Daarbij helpen onze DJ’s door ervoor te zorgen dat jouw personeel even al hun energie kwijt kan. Zo zijn onze DJ’s in elk scenario of festiviteit geschikt om muziek te draaien. Boek direct bij ons een DJ om jouw evenement te transformeren tot iets waar men nog lang met nostalgie op terug zal blikken. Neem vrijblijvend contact op en we zullen jouw vragen beantwoorden. Of stuur een app, mail of bel naar ons om extra informatie te ontvangen. We weten dat een feestje plannen stressvol kan zijn, daarom zullen we altijd een snelle reactie geven. We spreken je snel!

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET