050Agency.nl

DJ boeken Groningen

Groningen is dé studentenstad van het noorden. Dat uit zich niet alleen in de aanwezigheid van heel veel fietsen, maar ook van een bruisend uitgaansleven en een dynamische sfeer. En niet alleen tijdens een avondje uit gaat het dak eraf, ook op andere gelegenheden worden er regelmatig feesten gegeven. En dat is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek, het liefst verzorgd door een DJ! Een DJ verheft een feest meteen naar een hoger niveau. Het is een ware tovenaar achter de draaitafel die het publiek helemaal meekrijgt en verleidt tot dansen en meezingen. In Groningen een DJ boeken doe je heel eenvoudig via 050 Agency. Onze DJ’s zijn uiteraard helemaal op de hoogte van de laatste trends binnen de muziekwereld. Tijdens de DJ show zullen ze de interactie met het publiek zoeken en zelf ook mee swingen en -zingen.  Een leuke bijkomstigheid: wij werken in heel Nederland, maar Groningen is onze thuisbasis. Dus, ga jij een DJ boeken in Groningen bij ons, dan is dat voor ons een echte ‘thuiswedstrijd’!

DJ gezocht Groningen

Haal je advertentie ‘DJ gezocht Groningen’ dus maar van je social media kanalen, want onze DJ achter de knoppen is een entertainer hart en nieren. Met soepele bewegingen bedient hij/ zij het paneel van de draaitafel en weet de stemming tot een hoogtepunt te brengen. Steeds opnieuw. Jouw bezoekers gaan met de voetjes van de vloer en de stemming zit er helemaal in! Met een specialist van 050 Agency ben je verzekerd van een avond vol opzwepende muziek en een spetterend feest. Maar elk type feest heeft weer een andere sfeer. Zo zal er op een bruiloft meer ‘slow’ worden gedraaid en af en toe ruimte gemaakt worden voor speeches, afgewisseld met een paar knallende nummers als de gasten de dansvloer opgaan. Tijdens een studentenfeest zal het meer een aaneenschakeling zijn van dansbeats en hardere nummers. Onze DJ speelt perfect in op de vereisten van het feest en de stemming van het moment.

DJ set huren

Heb jij al iemand die al weet hoe hij of zij de draaitafel moet gebruike? Wil jij alleen een DJ set huren? Ook dit is mogelijk bij 050 Agency. Het kan natuurlijk zijn dat je een klein budget hebt of zelf een muzikale duizendpoot kent of bent. Dan is het inhuren van alleen de apparatuur uiteraard een perfecte optie. Bij 050 Agency is er aan elk type feest gedacht. Van een kleine, intieme verjaardag, tot een groot dans evenement en van een gezellig jubileum tot ‘de bruiloft van het jaar’. Van groot tot klein, het maakt niet uit. Wij kijken altijd naar wat in jouw situatie het beste concept is. En het kan dus ook zijn dat dit slechts bestaat uit een DJ set. Bij ons ben je er in ieder geval van verzekerd dat je de allerbeste, actuele apparatuur krijgt. Door een DJ set te huren, kun je zelf een spetterende DJ show verzorgen en alles in eigen hand houden.

Boek direct je DJ voor je bedrijfsfeest!

Wil jij jouw personeel eens echt in het zonnetje zetten en een DJ huren in Groningen? Hoe kun je dat nou beter doen dan door ze te trakteren op een tof bedrijfsfeest met één van onze allround of gespecialiseerde DJ’s! Of ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bruiloft DJ? Voor elk feest, van 10 tot 10.000 gasten, hebben wij een geschikte DJ. Neem vrijblijvend contact op met 050 Agency om meer te weten te komen over de mogelijkheden en prijzen of boek direct. Stuur een app, mail of bel ons, of vul het contactformulier op de website in. Wij zorgen altijd voor een snelle reactie. Wij kijken vervolgens samen met jou wat je wensen zijn en stellen een passend plan en offerte op. Zo weet je precies waar je aan toe bent, kun jij je DJ boeken en je verder richten op het feest zelf en genieten!

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET