050Agency.nl

DJ boeken Amsterdam

“Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs. Geef mij maar Amsterdam. Mijn Mokums paradijs.” Feestjes zijn in onze hoofdstad zeker niet onbekend. Niet alleen in het uitgaansleven wordt er volop gefeest, maar ook daarbuiten worden er vaak feestjes gegeven. En wat mag er nu absoluut niet ontbreken op een feest? Precies; de DJ! De DJ is van grote toegevoegde waarde op een feestje. Hij of zij weet precies waar een festiviteit om vraagt en wat er nodig is om de dansvloer gevuld te houden en de beentjes in beweging te laten zijn. In Amsterdam een DJ boeken kan via 050 Agency. Wij werken in heel het land en dus zeker ook in Amsterdam. Onze DJ’s weten wat de laatste trends zijn binnen de muziekwereld en zijn niet bang om gezellig mee te zingen en de interactie op te zoeken met het publiek. Het zijn entertainers in hart en nieren en kunnen toveren met de knopjes en schuifjes van een draaitafel. Een DJ boeken in Amsterdam via 050 Agency betekent een avond vol goede muziek en een geweldig feest.

DJ gezocht Amsterdam

Zoals gezegd zijn onze DJ’s tovenaars met de draaitafel en hebben ze al op vele feesten gedraaid. Op die manier hebben ze veel kennis en ervaring opgedaan die ze maar wat graag willen toepassen op jouw feest. Ze houden de trends nauwlettend in de gaten en weten hoe zij moeten reageren op het publiek. Zo maken ze graag een grapje tussendoor of bieden ze de gelegenheid om nummers aan te vragen. Een DJ op een bruiloft heeft bijvoorbeeld ook weer andere taken dan een DJ op een studentenfeest. Bij een bruiloft dient het bruidspaar aangekondigd te worden en krijgt de DJ te maken met een grote diversiteit aan leeftijden. Opa en oma dansen misschien graag op een wat rustiger nummer en de jongeren willen graag flink losgaan op een wat meer uptempo nummer, zoals ook op een studentenfeest vaak het geval is. Ieder type feest vraagt om een andere invulling. Wordt er dus een DJ gezocht in Amsterdam voor bijvoorbeeld jullie trouwfeest? Een bruiloft DJ Amsterdam kun je dus ook bij 050 Agency boeken

DJ voor studenten thema feest

Ga je een studenten thema feest organiseren? Superleuk idee! Ook voor een feest met een speciaal thema kun je bij ons een DJ boeken. Studenten luisteren graag naar de nieuwste hits en kunnen de hele nacht door dansen en feesten. Een DJ moet dan goed weten welke nummers passend zijn voor iedere fase van het feest. Een thema geeft een extra dimensie aan het feest en maakt er als het ware één geheel van. Afhankelijk van het thema kan de muziek hier vaak ook op worden aangepast. Onze DJ’s hebben kennis van vele soorten hits en nummers en kunnen dus de perfecte playlist maken. Gaan we terug in de tijd naar de jaren ‘80/’90 of wordt het een Hollandse avond? Naast een gethematiseerde playlist kun je natuurlijk ook nog een stapje verder gaan. Wat dacht je van een grote artiest van eigen bodem op de Hollandse avond? Boek nu grote namen via 050 Agency en laat iedereen versteld staan!

Boek direct je DJ voor je bedrijfsfeest!

Kortom; een DJ huren Amsterdam kan dus perfect en snel via 050Agency. Boek direct via de website en laat de voorpret maar beginnen! Heb je nog wat vragen en wil je liever eerst een offerte zien, zodat je weet wat de kosten zullen zijn? Dat kunnen wij goed begrijpen en daarom staan we klaar voor al jouw vragen. Neem vrijblijvend contact op om precies te weten wat je kunt verwachten van ons. Een offerte opvragen én het stellen van vragen is altijd vrijblijvend. Wij zijn transparant over de kosten en denken graag mee met ieder budget en iedere situatie. Hoe kun je contact met ons opnemen? Stuur een app, mail of bel ons met jouw vraag en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij ons ben je verzekerd van een snelle reactie, want wachten doen wij ook niet graag. Zo kun jij snel  lekker genieten van de voorpret en zien we je graag op het feest!

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET