Dirtcaps


Dirtcaps is het meest unieke en energieke dj-duo dat Nederland te bieden heeft, bestaande uit Max Oude Weernink en Danny Groenenboom. Ze worden al jaren uitgenodigd in clubs door heel Europa. Daarnaast organiseren ze ieder jaar een zomertour, die altijd helemaal uitverkocht is.

Wanneer de heren van Dirtcaps een club binnen stappen, is dat direct voelbaar. Ze hebben maar één missie: iedereen laten dansen. Hun dynamische sets zijn te omschrijven als energiek. Ze zorgen er iedere keer opnieuw voor dat iedereen wordt verrast door hun sets. Ze zorgen voor een gezonde balans tussen originele producties en populaire nummers.

Dirtcaps behoren tot een kleine groep artiesten die de house sound naar een hoger niveau hebben getild. Ze draaien alle genres en produceren deze ook. Een sterk en uniek punt van dit duo. Ze blijven nieuwe releases lanceren. In 2012 braken ze hierdoor écht door. Ze behaalden met ‘Money On My Mind’ bijna 1 miljoen views op YouTube.
De energie die Dirtcaps met zich meebrengt trekt mensen die zin hebben om lekker los te gaan direct de dansvloer op. Het is dus wel zeker dat je een feestelijke avond zal beleven met deze heren. Ben jij klaar voor dit duo? Boek ze dan meteen voor een onvergetelijke ervaring!


Promo