050Agency.nl

De Sluwe Vos


De Sluwe Vos heeft als jonge hond binnen enkele jaren een grote impact gehad op de housescene van Nederland. Hij is het perfecte voorbeeld van dat hard werken loont. Het is overduidelijk dat Robert Vosmeijer houdt van wat hij doet. Deze energie is voelbaar voor het publiek en mensen zijn hiervan gaan houden. De energie die hij los maakt bij het publiek is ongelooflijk en een geweldige ervaring.

DJ met veel ervaring

Zijn doorzettingsvermogen en harde werken bracht hem al naar veel plekken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn optredens op Lowlands, Pukkelpop, Glastonbury, Fuse, Ministry of Sound, DGTL, Sankeys en Awakenings. Hij kenmerkt zich door het geluid van agressieve kicks en rollende snaren. Een hele unieke en mooie combinatie.

Bekende techno DJ

Ook in de studio zit deze sluwe vos niet stil. Zo releasede hij een lange lijst aan singels en kwam er in 2015 een album genaamd “Kontra” en de gelijknamige liveshow. Ook zijn tracks wonnen hem een hoop respect en hij kreeg support van artiesten als Joy Orbison, Boddika en Bicep. De Sluwe Vos is langzamerhand niet meer een jonge upcoming artiest, maar een belangrijke vaste waarde geworden in de internationale scene.

Techno DJ boeken

Met een hele hoop ervaring en een enorme berg energie is de sluwe vos een uitgesneden artiest voor techno feesten. Hij weet als geen ander hoe hij de juiste dingen in moet zetten om het feest op gang te houden. Met de sluwe vos ben je verzekerd van een enorm sluwe en geslaagde avond. Boek De Sluwe Vos nu voor al jou techno-verlangens!

Algemene beoordeling:

Promo