050Agency.nl

The Darkraver


The Darkraver, beter bekend als Steve Sweet kan nog steeds gezien worden als één van de meest mystieke, legendarische en onderhoudende artiesten in de hard-scene. Hij heeft iedere optreden weer een hele duidelijke missie: Het publiek een onvergetelijke avond bezorgen. The Darkraver staat bekend om totale chaos, waanzinnige outfits en een goede dosis Haagse humor. Met deze ingrediënten is ieder feest om te toveren tot een knalfuif!

The Darkraver is een geweldige DJ met een feilloze mixtechniek. Hij weet altijd de perfecte platen te kiezen op het juiste moment. Op die manier wordt geen enkel feest saai. De combinatie van entertainment en skills heeft voor The Darkraver zeker zijn vruchten afgeworpen. Hij is een van de meest geboekte Dj’s in de scene met een blijvend groeiende fanbase.

Nog voordat Stefan doorbrak als wereldwijde DJ, had hij al verschillende carrières in het nachtleven. Hij was al in een vroeg stadium in zijn leven besmet geraakt met het nachtvirus. Zijn eerste optreden vond plaats in een kleine club met de naam ‘Cornische’ in Scheveningen. In het begin van zijn muziekcarrière leefde hij nog onder de artiestennaam ‘The Dominator’. Dit veranderde later in ‘The Darkraver’.

Zijn carrière kwam pas echt op gang toen hij de headliner werd tijdens de legendarische Rave The City evenementen in Den Haag. The Darkraver samen met zijn draaimaatje Gamo werden al snel een besproken onderwerp. Dit leverde Darkraver meteen een resident plek op in Parkzicht, een bekende club in Rotterdam.

Parkzicht wordt door de echte hardcore aanhangers over het algemeen nog steeds gezien als een heilige plek. The Darkraver was na deze mijlpaal écht op gang. Verschillende boekingen op grote podia volgden al snel. Podia als Nightmare in Rotterdam, Megarave, Thunderdome, Eurorave, Ghosttown, Mysteryland en nog vele andere. Zijn bekendheid bleef al snel niet meer alleen in Nederland. Binnen no-time stond The Darkraver op te treden op podia over de hele wereld.

Tegenwoordig is hij gespecialiseerd in het mixen van jumpstyle, house en oldschool. Zijn enorme dosis energie, voorbeeldige platenkeuze en naadloze mixtechniek zijn de grond voor zijn succes. The Darkraver kan met gemak worden gezien als een popster. Hij bracht een groot aantal singles, mixtapes en compilaties uit. Hij wist zelfs met zijn hit “Komt ie dan hé” de nummer 1 positie in eigen land te bereiken

Wanneer je zeker wilt zijn van een te gek feest waar het dak er een keer écht van af gaat, dan ben je bij Darkraver aan het juiste adres.

Algemene beoordeling:

Promo