Cuerno


Cuerno is een Dj die op jonge leeftijd in Assen is begonnen met draaien. Al snel verliet Cuerno de kleine cafeetjes van Assen om door te groeien tot een internationale DJ en gaf hij zijn DJ carrière een vliegende start, door zijn eerste zomer direct als resident DJ in Mallorca te draaien.

Door de ervaring die Cuerno op deed in de zomer op Mallorca, was hij in Nederland ook niet te stoppen als DJ. Hij draait nu op wekelijkse basis in meerdere clubs in Nederland zoals Club Kokomo (Groningen), Club 11 (Assen), &ZO (Groningen), Ocean41 (Groningen), Smokeys (Amsterdam en Club Escape (Amsterdam).

Cuerno is na zijn eerste seizoen in Mallorca de vaste resident DJ van The Beachhouse en keert elke zomer terug. Daarnaast heeft Cuerno ook gestaan in Shooters Mallorca, Totally Summer, Megapark en BH Hotel.

Het hoogtepunt van zijn carrière tot nu toe was draaien in Gusto Night Club Aruba, de nummer één club van Aruba! Een grote droom voor vele dj’s.

Kort samen gevat! Cuerno is een eclectische en moombathon dj die moeiteloos zijn muziek kan aanpassen naar de wensen van het publiek en er zeker een onvergetelijke avond van maakt!

Direct boeken?

    Waar en wanneer?
    Persoonlijke gegevens
    Cuerno