050Agency.nl

Bruiloft DJ Leeuwarden

Gaan jullie binnenkort trouwen en houd je de bruiloft in Leeuwarden? Een perfecte keuze, want dat is een prachtige stad die barst van de fraaie monumenten en de allermooiste trouwlocaties! Natuurlijk mag een bruiloft DJ in Leeuwarden daar niet bij ontbreken. Zo’n muzikale duizendpoot zorgt ervoor dat jullie feest echt helemaal compleet wordt. Het is iemand die niet alleen alles van muziek weet, maar ook weet hoe een trouwfeest reilt en zeilt. Op bepaalde momenten is rustige romantische muziek nodig, zoals op jullie eerste dans. Maar op andere momenten moet het juist lekker knallen en dan moet elke gast de dansvloer op gelokt worden. In Leeuwarden een bruiloft DJ inhuren is dan ook zeker een goed idee om jullie feest lekker op gang te krijgen en bij 050 Agency weten wij daar alles van! Bij ons vind je een breed scala aan muzieksoorten, DJ’s, mogelijkheden voor shows, dansers, bekende namen en veel meer!

DJ huren Leeuwarden

Dus, wil jij een DJ huren in Leeuwarden? Zoek dan niet verder, want via 050 Agency doe je dat snel, gemakkelijk én vind je de perfecte DJ voor jouw evenement. Voor elk feest hebben wij de perfecte formule; van studenten themafeest tot jubileum en van een bedrijfsfeest tot diamanten bruiloft. En natuurlijk dus ook voor jullie op handen zijnde bruiloft! Kom langs of bel en bespreek met ons wat je wensen en behoeften zijn. Ook voor advies en inspiratie kun je bij ons terecht. Daarbij kijken we naar de locatie, hoeveelheid gasten, je muziekvoorkeur en natuurlijk je budget. Wat de omstandigheden ook zijn, wij hebben hetzelfde doel als jij: het realiseren van een echt droomfeest. Voor elke situatie creëren wij een passende oplossing zodat jullie feest onvergetelijk wordt en je, als je eenmaal getrouwd bent, nog heerlijk kunt nagenieten door middel van de herinneringen en de foto’s. In Leeuwarden een DJ huren doe je dus bij 05 Agency!

DJ set huren

Alleen een DJ set huren? Ook dit is mogelijk bij 050Agency! Het kan natuurlijk ook zijn dat jij of iemand in je vriendenkring of familie zelf achter de knoppen wil staan. Bij 050 Agency is het ook mogelijk om alleen een DJ set te huren. Daarmee bespaar je een heleboel geld én kun jij je lekker uitleven, de lekkerste beats draaien en de gasten opzwepen met de heerlijkste dansvibes en -tunes. Wij leveren verschillende soorten en maten DJ sets in heel Nederland, dus ook in Leeuwarden. Zoals gezegd is het ons doel om van jouw evenement een droomfeest te maken en als dat kan in de vorm van alleen een set, dan zorgen wij daarvoor. Of je nu een bekende DJ achter de knoppen wil met een fantastische show, één van onze huisDJ’s met een bescheiden show, of dat je zelf wil gaan draaien: een DJ boeken in Leeuwarden doe je het beste en het voordeligste bij 050 Agency!

Boek direct je DJ voor je bedrijfsfeest

Ook een bedrijfsfeest wordt veel leuker met een DJ. Een gewone playlist is natuurlijk een alternatief, maar brengt nooit dezelfde sfeer als een live show. Dus als jij als werkgever of organisator een écht feest wil geven voor je medewerkers en personeel, weet je wat je te doen staat. Boek direct een professionele DJ voor je bedrijfsfeest of neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie of een passende offerte. Stuur een app, mail of bel als je een snelle reactie wil. Ons team bij 050 Agency besteedt de grootste zorg aan elke aanvraag en we denken met je mee als je dat wenst. Zo komen we altijd tot een goed plan en een duidelijke formule zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij doen er alles aan om van jouw bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenement een groot succes te maken!

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET