Black Tie Monkey Squad


De Black Tie Monkey Squad is al enige tijd bekend in Nederland. Ze hebben door de jaren heen een ijzersterke reputatie opgebouwd. Wanneer de Black Tie Monkey Squad op je feest staat weet je zeker dat er een te gekke liveshow wordt opgevoerd. Met jarenlange podiumervaring, veel energie en veel passie wordt er een andere betekenis aan het woord ‘coverband’ meegegeven.

De band bestaat uit Rudy, Femke, Joshua, Martin en Tommy. Ze zijn afkomstig uit een andere bekende band; BEAT IT. Stuk voor stuk zijn het echte entertainers, die niets liever willen dan voor iedereen een te gekke show neerzetten. Al jarenlang spelen ze in het allerhoogste segment binnen het coverband circuit. Ze spelen regelmatig samen met bekende artiesten.

Ze zijn ontzettend eigenwijs, onvoorspelbaar en zitten boordevol energie. Deze band is absoluut niet in een hokje te plaatsen. Ze streven ernaar om uniek te zijn. Naast dat de band uitmuntende muziek maakt, zijn ze ook nog eens heel leuk om naar te kijken. Ze weten zelfs het personeel op de dansvloer te krijgen. Je kunt je met The Black Tie Monkey Squad voorbereiden op vocale uitspattingen.

Wanneer de BTMS optreedt staat altijd het publiek centraal. De muzikale sensatie die ze opvoeren gepaard met de interactie en de liveshow zorgt ervoor dat je bijna het gevoel hebt dat je bij een internationaal popconcert bent. De BTMS is een unieke live ervaring voor jong en oud!

Ben jij nog op zoek naar een geschikte band om jouw feest meer dan een feest te maken? Dan ben je bij The Black Tie Monkey Squad aan het juiste adres. Net dat beetje meer.

Promo