050Agency.nl

Bizzey


Bizzey, inmiddels zeker niet onbekend in de Nederlandse muziekscene. Is inmiddels al 18 jaar te zien in de industrie. In 2006 begon zijn muzikale reis en kwam hij met zijn eerste singel ‘The Fur’. Hij was bekend als, zowel soloartiest en MC. Hij tourde met artiesten als Afrojack, Hardwell en Don Diablo.

Toen Bizzey zich aansloot bij Yellow Claw kwam zijn doorbraak. Ze brachten grote hits uit en waren de baas in alle clubs en veroverde de Nederlandse en Belgische radiozenders. Singles zoals ‘Krokobil’, ‘Nooit meer slapen’ en ‘Tunder’ met de opposites. Ze groeide uit tot onmisbare act op festivals over de hele wereld.

Toch besloot Bizzey om te stoppen en zich weer te richten op zijn solocarrière. Hij tekende een contract bij Noah’s Ark label en bracht zijn eerste mixtape uit. Hij weet elke dansvloer te vullen. Hij staat bekend als zeer vrouwvriendelijk. Zijn shows zijn gevuld met eigen producties en veel zelfvertrouwen. Hij creëert een onvergetelijke sfeer op het podium. Zijn muziek staat bekend als dansbaar, dus niemand zal stil zijn op de dansvloer. Bizzey is niet meer te missen in de Nederlandse muziekscene.

Algemene beoordeling:

4.6/5 - (10 stemmen)

Promo