This is Beethoven


Beethoven is inmiddels al enige tijd bekend in Nederland. Beethoven staat bekend als een vernieuwende en professionele band die een nieuwe betekenis aan het begrip ‘coverband’ hebben gegeven.  Na de naamverandering ‘This is Beethoven’ zijn ze klaar om het naar een nog hoger niveau te tillen. De nieuwe naam betekend voor de mannen een nieuwe energie, nieuwe technologie én een nieuwe show. Een show die alleen ‘This is Beethoven’ weet op te voeren.

This Is Beethoven brengt keer op keer een weergaloze show waarbij de allergrootste wereldartiesten vol glorie naar je toe komen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno mars, etc. Ze spelen de nummers niet gewoon, ze laten je mee leven met het hele optreden. Daarnaast kunnen de zangers en zangeressen niet alleen geweldig zingen, ze kunnen ook nog eens fantastisch dansen. De combinatie van zang, dans en decor maakt het een echte belevenis. Ze weten als geen andere hoe ze een onvergetelijke muzikale en visuele beleving mee moeten geven aan zowel band als publiek.

De band maakt gebruik van verschillende soorten technologie om de show nog spectaculairder te maken. Ze gebruiken bijvoorbeeld video mapping. Een technologie waarbij de band in een 3D-landschap komt te staan. Op deze manier wordt de achtergrond nog meer een onderdeel van de show.

This is Beethoven wil met hun repertoire keuze een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het ieder moment kan worden aangepast. Een uitstekende manier om zich snel aan te kunnen passen aan de sfeer en het publiek.

Wanneer je op zoek bent naar een unieke cover show, dan ben je bij This Is Beethoven zeker aan het juiste adres! Zij weten pas écht wat het is om een onvergetelijke avond neer te zetten.

Algemene beoordeling:

5/5 - (2 stemmen)

Promo