personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren

Wil je graag een personeelsfeest organiseren? Dat is natuurlijk een ontzettend leuk idee. Je kunt om meerdere redenen een personeelsfeest organiseren. Zo kan je simpelweg wat tijd met elkaar doorbrengen, maar je personeel leert elkaar ook in privésituaties kennen. In dit artikel lees je hoe je een leuk feest kan organiseren.

Waarom een personeelsfeest organiseren?

Een personeelsfeest organiseren is niet alleen leuk, maar is ook nog eens verstandig om verschillende redenen. Zo kun je de sfeer in het bedrijf verbeteren, maar ook wordt het team hechter na een leuk feest. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat het goed georganiseerd wordt. Dat kan je natuurlijk zelf doen, maar dat kun je ook aan ons overlaten. In dit artikel kun je in ieder geval alvast een aantal handige tips lezen.

Wie nodig je uit?

Bij een personeelsfeest is het natuurlijk logisch dat je je personeel uitnodigt. Echter zijn er ook andere personen waar je rekening mee moet houden. Mogen de partners bijvoorbeeld mee? Je leert iemand nog beter kennen door zijn of haar partner ook te kennen. Je kunt dus overwegen om hen ook te vragen.

Waar kun je een personeelsfeest organiseren?

Een personeelsfeest organiseren kan natuurlijk op meerdere locaties. Je kunt kiezen voor je eigen kantoor, maar je kunt ook kiezen voor een externe locatie. Laatstgenoemde is vaak de beste keuze: je wilt je personeel niet steeds weer naar de werklocatie toebrengen. Neem hen mee naar een nieuwe locatie! Weet je nog niet zo goed waar? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben talloze leuke locaties waar je de leukste feesten kunt houden.

Kies je voor een bepaald thema?

Als je wilt kun je ook kiezen voor een bepaald thema. Je hoeft niet direct te denken aan een Disney-thema, maar wel aan thema’s als: chique, casual of speels. Of misschien toch liever klassiek? Welk thema voor jou het meest geschikt is hangt natuurlijk af van jouw bedrijf. Probeer te kiezen voor een uitdaging. Heb je een verzekeringskantoor waar iedereen altijd strak in pak loopt? Dan is het misschien ook leuk om te zien hoe iemand eruitziet als zij casual gekleed zijn. Uiteraard bepaal je dat helemaal zelf.

Welk entertainment past hierbij?

Entertainment mag natuurlijk niet ontbreken op je volgende feest. Als je je personeelsfeest goed wilt organiseren moet dit dus op orde zijn. Muziek moet simpelweg goed zijn. Je kunt natuurlijk kiezen voor een simpel Spotify-lijstje, maar als je echt wilt uitpakken kies je natuurlijk voor een dj. Via ons bureau kun je gemakkelijk, eenvoudig en online een dj boeken. Hierbij kun je ook kiezen voor een drive-in show. De dj neemt in dat geval alle apparatuur mee voor een spectaculair feest. Wil je het graag extra uniek maken? Dan kun je ook kiezen voor een saxofonist met dj!

Waar moet ik verder nog aan denken?

Er zijn natuurlijk nog een aantal zaken waar je aan moet denken. Hoe verzorg je de catering bijvoorbeeld? Als je kiest voor een externe locatie via ons, kan de catering hierbij verzorgd worden. Kies je toch voor een feest op de zaak? Dan zal je dus zelf catering moeten verzorgen. Het is belangrijk dat je de voorkeuren nagaat. Zijn er bijvoorbeeld ook vegetariërs? En wil het personeel graag chique hapjes? Of is een simpele bitterbal al voldoende? Ga het na, zodat iedereen tevreden is. Als je een bar hebt op een eigen locatie is het natuurlijk ook van belang dat er barpersoneel is.

Toch liever uitbesteden?

Wil je wel graag een personeelsfeest organiseren, maar besteed je het organiseren toch liever uit? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Je kunt ons zowel per mail als per telefonisch contact bereiken. Wil je liever persoonlijk bij ons langskomen op ons kantoor in Groningen? Plan dan gerust een afspraak in en we bespreken de mogelijkheden met je.

5/5 - (1 stemmen)