Wat is een drive-in show

Wat is een drive-in show?

Als je een feest of evenement organiseert is een dj natuurlijk een absolute must! Op de meeste locaties is echter geen dj-apparatuur aanwezig. In dat geval zal een dj dus zijn of haar eigen apparatuur moeten meenemen. Dit wordt op locatie geïnstalleerd en klaargezet voor de show. Dat noemt men ook wel een drive-in show. In dit artikel vertellen we je over de voordelen, de verschillende soorten en de kosten waar je rekening mee moet houden.

Voordelen drive-in show

Een drive-in show kent meerdere voordelen. Als je een locatie uitkiest voor je feest hoef je geen rekening te houden met licht- en geluidsapparatuur. Immers neemt de dj dit zelf mee en wordt dit dus compleet uit handen genomen. Bij veel bruiloftlocaties is dit nog niet direct aanwezig én een drive-in show is daardoor ook erg populair bij bruiloften.

Een ander voordeel is dat de dj simpelweg met zijn eigen set kan werken. De dj is niet afhankelijk van de locatie en is bekend met zijn of haar eigen systemen. Hij of zij kan daardoor in zijn geheel vertrouwen op zijn of haar eigen dj-set. Op die manier wordt het gegarandeerd een onvergetelijk feest.

Welke varianten zijn er?

Er zijn verschillende varianten waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er bepaalde pakketten die vooral geschikt zijn voor kleinere feesten, terwijl er ook verscheidene varianten zijn die geschikt zijn voor grotere feesten. Bij een klein pakket kun je denken aan een relatief kleine dj booth met geluid voor een ruimte met circa 75 personen. Is het feest al iets groter? Dan kun je kiezen voor een middelgrote show met geluid voor een ruimte met circa 150 personen. Indien je kiest voor het meest uitgebreide pakket kies je voor een uitgebreide lichtshow. Dat is geschikt voor een feest met circa 250 personen en is voorzien van een dj mét live artiest. Zo kun je onder andere kiezen voor een saxofoon duo.

Voor welk pakket je ook kiest: alle pakketten zijn eventueel uit te breiden. Zo kan je altijd kiezen voor extra artiesten of extra opties. Vervoer en op- en afbouw zijn altijd inbegrepen in de kosten.

Bekijk onze dj’s en artiesten

Wil je graag onze dj’s, artiesten en acts bekijken? Wij beheren de agenda van verschillende artiesten. Op onze overzichtspagina kun je gemakkelijk nagaan welke artiesten je allemaal kunt boeken voor je aankomende evenement. Voor een standaard drive-in show hebben wij een aantal kant-en-klare pakketten beschikbaar. Bekijk hier de kosten.

Kosten drive-in show

De kosten kunnen verschillen per pakket. Zo kost het budgetpakket vanzelfsprekend veel minder dan het meest uitgebreide pakket. Als je zelf een dj wilt kiezen zal je ook rekening moeten houden met andere kosten. Uiteraard kun je daarvoor vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Neem contact met ons op

Wil je eerst graag persoonlijk contact en navragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn per mail bereikbaar via het contactformulier en je kunt ons ook bereiken via ons telefoonnummer +31 (0)50 2111 860. Eventueel kun je ook bij ons op kantoor langskomen op Cuxhavenweg 6 in Groningen. Maak van tevoren eerst een afspraak met ons, zodat we weten dat je komt. De koffie wordt dan vers voor je gezet. Geen evenement is ons te groot of te klein. Wij bespreken de mogelijkheden uiteraard graag met je.

5/5 - (1 stemmen)