Waarom een professionele dj boeken

Waarom een professionele dj boeken?

Op feestjes en evenementen is het belangrijk dat je goede muziek hebt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een Spotify-playlist, maar je kunt ook een professionele dj boeken. Waarom zou je hiervoor kiezen? In dit artikel lees je daar meer over!

Betrouwbaarheid en ervaring

Een professionele dj boeken zorgt voor een stukje betrouwbaarheid en ervaring. Steeds meer mensen noemen zichzelf dj en dat is natuurlijk ook een stuk toegankelijker geworden. Zo is muziek gemakkelijker verkrijgbaar en kun je ook al voordeliger apparatuur inslaan. Relatief goedkoop een dj boeken behoort daardoor ook al tot de mogelijkheden, maar is dat wel iets wat je echt wilt?

Een professionele dj boeken kent natuurlijk zijn voordelen: zo kies je altijd voor iemand met veel ervaring. Je wilt natuurlijk niet dat de muziek tussendoor ineens stopt. Bovendien wil je ook graag kwalitatief geluid horen én met de ervaring van een goede dj zit dat zeker goed.

Kwalitatieve apparatuur

We hebben het natuurlijk al even kort vermeld: als je een professionele dj gaat boeken ben je er ook van verzekerd dat zij kwalitatieve apparatuur meenemen. Daarvoor kun je kiezen voor een zogeheten drive-in show. Dat houdt in dat de professional direct alles meeneemt. Zo kun je niet alleen licht en geluid verwachten, maar ook bijvoorbeeld rook. Het biedt veel meer beleving dan een goedkope dj én uiteraard ook veel meer beleving dan een simpel Spotify-afspeellijstje.

Geen afzeggingen

Kies je voor een goedkope dj die minder dan 100 euro kost, buiten een boekingsbureau om? Dan loop je natuurlijk ook het risico dat het afgezegd wordt. Immers werkt hij of zij solo en is er dus geen vervanging beschikbaar als dat nodig is. Alhoewel onze artiesten vrijwel nooit uitvallen kan er altijd iets gebeuren. In dat geval zorgen wij er uiteraard altijd voor dat er iemand anders staat.

Maak er een spectaculair feest van!

Als het een belangrijk feest of evenement is, is het natuurlijk belangrijk dat alles goed geregeld is. Daarom kun je ook een professionele dj boeken. Ga je bijvoorbeeld trouwen? Je trouwt, in principe, maar een keer én daarom moet dit geregeld zijn. Bespaar daarom niet op de kosten van een goede dj, maar bespaar bijvoorbeeld op drukwerk. Je kunt uitnodigingen bijvoorbeeld digitaal versturen en zodoende enkele honderden euro’s op drukwerk besparen. Dat geld kun je dan weer besteden aan een kwalitatieve diskjockey voor een onvergetelijke dag.

Een professionele diskjockey weet precies wat hij of zij moet draaien op een feest. Daarmee krijg je gegarandeerd een volle dansvloer met een gezonde mix van verschillende muziekgenres.

Waarom een professionele dj boeken via 050Agency?

Wil je graag een professionele dj boeken via 050Agency? Verstandige keuze, want via ons boekingsbureau kun je profiteren van verschillende voordelen:

  • Je hebt keuze uit meerdere dj’s uit verschillende prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een startende dj, maar je kunt ook kiezen voor een van de bekendere dj’s;
  • Er zijn verschillende muziekgenres waar je uit kunt kiezen. Er zijn daarmee ook dj’s die gespecialiseerd zijn in een bepaald genre. Eventueel kun je ook kiezen voor een allround dj;
  • Alle afspraken worden netjes vastgelegd en daarmee ben je ervan verzekerd dat onze dj komt;
  • Via ons bureau heb je altijd een vast contactpersoon. Daarmee heb je altijd een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Een offerte opvragen?

Wil je graag een professionele dj boeken? Dan kun je uiteraard een vrijblijvende offerte opvragen bij ons. Je kunt ons per mail bereiken, maar wij zijn ook bereikbaar middels telefonisch contact. Daarvoor kun je ons bellen op het nummer +31 (0)50 2111 860. Wil je graag bij ons langskomen op ons kantoor in Groningen? Plan dan gerust een afspraak in en we bespreken de mogelijkheden met je.