Saxofoon duo

Saxofoon duo

Saxofoon duo

Wil je graag een saxofoon duo boeken voor je volgende feestje, bruiloft of evenement? Via 050 Agency kun je verscheidene populaire saxofonisten boeken. Saxofonisten kunnen optreden bij talloze leuke events: van bruiloften tot festivals en verjaardagsfeestjes. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Lees dit artikel of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.

Waarom een saxofoon duo boeken?

Een saxofoon duo is leuker dan je denkt. Twee saxofonisten kunnen een leuke shows bieden op bruiloften, ceremonies, verjaardagen en zelfs op festivals. Het geeft een goede afwisseling en het is ook erg uniek. Je ziet immers niet vaak een saxofonistenduo op een event en daarmee kun je je bezoekers en/of gasten dus ook leuk verrassen. Er zijn dus meerdere redenen te bedenken om te kiezen voor een of meerdere saxofonisten. Een duo kan natuurlijk ook bestaan uit een saxofonist en dj. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Een saxofoon duo op een verjaardag

Een saxofoon duo op een verjaardag biedt een ontzettend leuke sfeer op jouw verjaardagsfeestje. Het is uniek en is geschikt voor zowel grote als kleinere feestjes. Bereik jij binnenkort een unieke leeftijd? Dan is dit natuurlijk wel een heel erg toffe act voor je volgende verjaardagsfeestje.

Een saxofoon duo op een bruiloft

Je kunt ook een saxofoon duo boeken voor op een bruiloft. Dat is ook erg leuk in combinatie met een dj. Zo kan je een unieke sfeer geven aan je bruiloft én dat is natuurlijk ook nodig. Je trouwt als het goed is maar een keer en dat moet natuurlijk uniek zijn.

Een saxofoon duo voor bij de ceremonie

Tijdens speciale gelegenheden kunnen saxofonisten er natuurlijk ook een leuk feestje van maken. Saxofonisten kunnen niet alleen optreden tijdens de ceremonie van een bruiloft, maar ook bij de ceremonie van bijvoorbeeld een geboorte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Saxofonisten op festivals

Een saxofoon duo wordt ook steeds vaker geboekt op festivals. Het geeft een unieke touch aan festivals en daarmee kun je je bezoekers op een leuke manier verrassen. Eventueel kun je deze act ook combineren met een dj of een andere artiest. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geef je voorkeuren aan

Wil je graag een saxofoon duo boeken voor jouw volgende event? Dan kun je alle artiesten bekijken op onze overzichtspagina. Je kunt hier eventueel direct een artiest inplannen voor een bepaalde datum. Nadien nemen we contact met je op voor de kosten en de mogelijkheden. Wil je liever direct weten wat de kosten mogelijkheden zijn voordat je een boeking inplant? Mail of bel ons dan! Je kunt hier contact met ons opnemen.

In combinatie met een dj?

Standaard is een saxofoon duo natuurlijk al prachtig. Je kunt de twee artiesten echter ook combineren met een dj. Je kunt zelfs kiezen voor een saxofonist en een dj. Zo creëer je immers ook een duo! Als je wilt kunnen wij de techniek ook voor je regelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en uiteraard kun je vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je graag kiezen voor een saxofoon duo? Of wil je meer weten over de mogelijkheden met een dj? Neem dan gerust contact met ons op. Op de artiestenpagina tref je een overzicht van al onze artiesten. Als je wilt kun je online een boeking inplannen, maar je kunt ook gerust eerst contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer +31 (0)50 2111 860. Als alternatief kun je ook een mailtje naar ons toesturen. Afspraken plan je altijd in met een vast contactpersoon. Zo heb je altijd een aanspreekpunt binnen 050 Agency!

5/5 - (1 stemmen)