evenementenbureau

Evenementenbureau

Ben je op zoek naar een kwalitatief evenementenbureau voor je volgende evenement? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij 050Agency ben je aan het juiste adres. Via ons bureau kun je talloze bekende artiesten boeken voor je aankomende event. Enkele artiesten zijn exclusief via ons bureau te boeken. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen óf meer lezen op deze pagina.

Een allround evenementenbureau

Er is geen evenement te klein of te groot voor ons: bij ons evenementenbureau kun je terecht voor verscheidene artiesten en acts. Je kunt zowel nationale als internationale acts boeken via ons bureau. Op onze artiestenpagina kun je een overzicht vinden van de artiesten die je via ons evenementenbureau kunt boeken. Deze artiesten zijn geschikt voor privéfeestjes, bruiloften of een groot evenement! We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Verscheidene genres

Iedereen houdt van een bepaald genre. Smaken verschillen natuurlijk tussen verschillende personen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we onze artiesten opgedeeld in verschillende genres. Zo kun je onder andere kiezen tussen urban, house, rap, techno of Nederlandstalig. Er zijn talloze artiesten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor populaire zangeressen zoals Maan, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de artiesten uit de 90’s. Ook zijn Mental Theo en DJ Jean weer helemaal terug van weggeweest.

Het rapgenre is ook erg populair in Nederland. Zo kun je onder andere kiezen voor de populaire artiesten Bizzey, Frenna of Josylvio. Wil je graag een rapper boeken van Groningse bodem? Dan kun je eventueel Kraantje Pappie boeken. Er zijn ook meer dan genoeg Nederlandse zangers waar je uit kunt kiezen. Bekijk hier een overzicht van de Nederlandstalige artiesten.

050Agency als evenementenbureau

Je favoriete artiesten boeken? Dat moet natuurlijk ook een feestje zijn! Je wilt geen gedoe en je wilt graag een vast contactpersoon die je overal bij helpt. Daarom kun je kiezen voor 050Agency als evenementenbureau. Je bent bij ons geen nummer, maar je bent een persoon. Ons bureau is dan ook met een ruime voldoende beoordeeld én daarmee zijn we jouw betrouwbare partner.

Keurmerk

Helaas is er nog geen keurmerk voor evenementenbureaus. We zijn ervan op de hoogte dat er veel malafide partijen zijn die deze dienstverlening aanbieden. Daarom is het natuurlijk ook belangrijk om goed onderzoek te doen naar boekingsorganisaties. Bekijk daarom gerust onze klantenrecensies: wij worden goed beoordeeld! Uiteraard zijn wij als betrouwbare organisatie ook telefonisch bereikbaar en kun je natuurlijk bij ons langskomen op kantoor.

Neem contact met ons op

Een goed evenementenbureau kan verscheidene evenementen organiseren. Dat doen wij natuurlijk graag voor je! Je kunt bij ons kiezen uit talloze goede artiesten. Bespreek de mogelijkheden gerust met ons. Wij bieden talloze mogelijkheden voor een gezellig evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag. Je kunt ons per mail bereiken, maar je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)50 2111 860. Wil je bij ons langskomen op kantoor? Plan dan een afspraak met ons in.