Dj en saxofonist boeken

Dj en saxofonist boeken

Wil je graag kiezen voor een dj en saxofonist jouw aankomende evenement? Dan is dat zeker een goede keuze. De act combineert het beste van twee werelden: een prachtig optreden van een saxofonist in combinatie met een dj. Gedurende het feest kan de saxofonist meerdere sessies meedoen met de dj.

Je kunt kiezen voor meerdere dj’s bij dit pakket. Zo kun je kiezen voor een allround dj, maar je kunt ook kiezen voor een bepaald genre. Neem gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een dj en saxofonist?

Een dj met saxofonist inhuren op jouw evenement is bijzonder leuk. De combinatie van een dj en saxofonist zal ervoor zorgen dat niemand stilstaat op het aankomende feestje. Er is gegarandeerd veel beleving op het feest. Een saxofonist kan bovendien werken in verschillende omgevingen. Zo kan dat in een loungesetting zijn, maar ook bijvoorbeeld in een discotheeksetting.

Heb je alleen een saxofonist nodig?

Wil je graag een dj en saxofonist boeken of is alleen saxofonist voldoende? Als je wilt kun je ook alleen een saxofonist inhuren. Dat is natuurlijk afhankelijk van je wensen en voorkeuren. Uiteraard kunnen wij dit met elkaar overleggen.

Kwaliteit staat voorop

Kies je voor een dj met saxofonist via 050Agency? Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel. Alle artiesten hebben al de nodige ervaring opgedaan op talloze bruiloften, bedrijfsfeestjes en evenementen. Ook hebben artiesten al opgetreden in clubs in zowel Nederland als in het buitenland. Via ons bureau kun je meerdere artiesten boeken en daarmee kunnen wij ook garanderen dat de show doorgaat.

Het complete pakket

Als je wilt kiezen voor een dj en saxofonist heb je keuze uit meerdere pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld een compleet pakket nemen met alle benodigde apparatuur. Hierbij kun je denken aan professionele dj-apparatuur, een dj booth, geluidstechniek en uiteraard een prachtige lichtshow.

050Agency heeft een ruime ervaring in het organiseren van feesten. Inmiddels hebben wij al op duizenden verschillende locaties feesten georganiseerd: van kleine thuisfeestjes tot grootschalige feesten in discotheken.

We kunnen de show daarom gemakkelijk aanpassen naar jouw eigen wensen. Uiteraard kunnen wij deze mogelijkheden met je bespreken. Zo maken we er gegarandeerd een leuk feest van.

Jouw wensen staan centraal

Het is natuurlijk belangrijk dat het muziekgenre in lijn is met jouw wensen. Daarom kunnen wij dit ook uitgebreid met elkaar bespreken. Ook kunnen we de opbouw van de avond bespreken. Op welke momenten gaan de artiesten optreden? En zijn er ook nog andere bijzondere activiteiten nodig, zoals bijvoorbeeld een openingsdans? De mogelijkheden zijn eindeloos en uiteraard bespreken wij dit graag.

Onze dj’s beschikken over bijzonder veel plaatjes. Samen kunnen wij bespreken welke dj het beste past bij jouw feest.

Dj en saxofonist boeken? Bespreek de mogelijkheden

Wil je graag een dj en saxofonist boeken op je volgende trouwfeest, bedrijfsfeest of verjaardag? Bespreek de mogelijkheden met ons. Wij bieden talloze mogelijkheden voor een prachtig feest. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag. Je kunt ons per mail bereiken, maar je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)50 2111 860.

Algemene beoordeling:

4.7/5 - (4 stemmen)