Artiestenbureau

Artiestenbureau

Artiestenbureau

Ben je op zoek naar een artiestenbureau voor je aankomende evenement? Zoek niet verder, want bij 050Agency ben je aan het juiste adres. Via ons bureau kun je nationale en internationale acts boeken voor je aankomende evenement. In onze database hebben wij talloze artiesten en acts voor je volgende feest. Voor verscheidene artiesten beheren wij de agenda en deze artiesten zijn daardoor ook exclusief via ons te boeken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of lees meer op deze pagina.

Een artiestenbureau met een ruim aanbod

Geen evenement is ons te groot of te klein: 050Agency is een artiestenbureau met een ruim aanbod. Zo kun je talloze nationale en internationale acts boeken. Op de artiestenpagina kun je populaire artiesten bekijken. Op deze pagina tref je eveneens een overzicht met artiesten die exclusief bij ons te boeken zijn. Zo kun je je privéfeestje, bruiloft of evenement groots maken zoals jij dat wilt.

Verschillende genres

Ieder persoon heeft natuurlijk zijn of haar eigen smaak. Er zijn dan ook verschillende muziekgenres. Zo kan je onder andere kiezen voor urban, house, rap, techno of Nederlandstalig. Er zijn talloze leuke artiesten waar je uit kunt kiezen: van populaire zangeressen als Maan tot urban artiesten als Beats by Esko. Ook op het gebied van 90’s heb je meer dan genoeg keuze: artiesten als Mental Theo en DJ Jean zijn terug van weggeweest.

Kies je liever voor het rapgenre? Vooral onder jongeren is dit erg populair. Hierbij kun je denken aan artiesten als Josylvio, Bizzey, Frenna, de Groningse Kraantje Pappie én meer. Toch liever kiezen voor een Nederlandstalige variant? Kies onder andere voor Nielson, Dries Roelvink of Ronald Wielstra. Bekijk alle artiesten en acts op onze overzichtspagina! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom kiezen voor 050Agency als artiestenbureau?

Het boeken van je favoriete artiest moet ook een feestje zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat je een vast contactpersoon hebt voor iedere boeking. Je bent bij ons geen nummer, maar een persoon. Ons artiestenbureau is dan ook goed beoordeeld. 050Agency gaat ook al enkele jaren mee en is daarmee jouw betrouwbare partner.

Keurmerken voor een artiestenbureau

Momenteel zijn er nog geen keurmerken voor een artiestenbureau. Er zijn helaas veel malafide bureaus actief en daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Wij zijn telefonisch én per mail bereikbaar. Bovendien zijn wij goed beoordeeld en kun je veel positieve klantenrecensies over ons lezen. Je bent er dus van verzekerd dat je zaken doet met een bonafide partij. Natuurlijk kun je ook bij ons langskomen op kantoor!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een goed artiestenbureau heeft artiesten voor alle type evenementen. 050Agency zorgt daarvoor. Met een zeer ruime keuze uit nationale en internationale artiesten ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn per mail bereikbaar, maar ook per telefonisch contact kun je ons bereiken. Daarvoor kun je ons bellen op het nummer +31 (0)50 2111 860.

5/5 - (1 stemmen)