050Agency.nl

Advies & ondersteuning


Bent u organisator van een evenement en komt u er even niet uit? Heeft u advies nodig betreft de richting en visie van uw horecabedrijf? Of het nu gaat om het bedenken en compleet uitvoeren van uw concept, de promotiecampagne, het verzorgen van de line-up of de complete marketing van uw bedrijf of evenement. 050 Agency is uw partner op al deze vlakken.

Door meer dan tien jaar ervaring is 050 Agency gespecialiseerd in alles wat er bij komt kijken voor het organiseren van een evenement. 050 Agency helpt u met het kiezen van een line-up en biedt artiesten aan die perfect passen bij de doelgroep van het evenement.

Geen locatie voor uw evenement? 050 Agency denkt met u mee en biedt een passende locatie die perfect past op hetgeen wat het evenement moet uitstralen en wat de doelgroep aanspreekt. Daarnaast kunnen wij u helpen met de promotie van het evenement. Denk hierbij aan het ontwikkelen en laten bedrukken van posters, flyers of het laten maken van een promotiefilm van enkele minuten, dit is in toenemende mate van belang voor het goed promoten van uw evenement.

Voorafgaande aan het evenement blijven wij met u in gesprek tot u tevreden bent over de plannen.
Daarna staan wij garant voor een correcte en succesvolle uitvoering en afhandeling.

Ook staan wij graag klaar voor u om u te adviseren over de te hanteren visie van uw horecabedrijf. Loopt het bezoekersaantal terug, of blijven uw bezoekers maar kort hangen met als gevolg een teruglopende omzet? Grote kans dat er qua visie het een en ander aan verbeterd kan worden.

Neem vrijblijvend contact op en 050 Agency staat u graag te woord.